Model 0419 Plint

ARKI kit box-kit til den helt enkle bænk, brug den op ad en varm væg eller fritstående – du er sikret en smuk og imødekommende plads året rundt. Stedet at nyde en kold drik om sommeren, en kop the og et par puder og en plaid om vinteren. Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættet anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.

Tankerne bag!
Hvor enkelt kan det egentlig være – en trappesten i solen, kajkanten, en varm kampesten eller stammen fra et gammelt træ – det handler jo bare om at sidde. Der hvor verden bliver helt enkel, og hvor en lun flade måske med et tæppe over benene giver allermest mening.

Det er formålet med en Plint model 0419, det er et rummeligt element, som kan placeres opad noget, ud fra- eller måske fritstående i landskabet, på græsset, på terrassen. Lige der hvor der skal skabes en ny farvoritplet i solen. At plinten så, på en og samme tid er et udtryk for et helt enkelt og uprætentiøst design med fokus på enkle- men effektive håndværksmæssige løsninger, gør blot mulighederne for at indrette og iscenesætte med den som omdrejningspunkt stærkere.

Plint model 0419 kan stå vejrbidt, mellem potter og krukker, eller den kan få et helt andet udtryk med bløde puder og tæpper – fantasien sætter rammen.

Arkitekt: Thomas Møller Ørum, cand.arch, arkitekt MAA

Indhold: Vejledning del 1 – opsavning / forboring,
vejledning del 2 – montage / byggevejledning, boreskabeloner, bits,
3mm bor, Skruer type A,B, C (Rustfri klasse A4, syreresistente), beslag.

Vægt box-kit: 1,8 kg.

Træ købes separat – Dimensioner og mængder fremgår af box-kit

Kontakt os gerne for henvisning til nærmeste forhandler