Sol-sæt for to

ARKI kit box-kit til det perfekte fixpunkt i haven, ved sommerhuset eller hvor du nu ønsker at nyde solen, alene med et tæppe i solen, eller med familie og venner og noget koldt eller varmt lige ved hånden. Et varigt møbel-sæt, som blot bliver smukkere år for år. Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættene anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.

Hvorfor ikke skabe det perfekte sol-spot for to. Vi har pakket et stk. Solbænk model 0119, samt et stk. Sidebord og Base model 0120, så er der et sidebord til afsætning, når I deler pladsen på Solbænken. Sidebordet kan let omdannes til base for en parasol, så I kan blive siddende og hygge når skyggen kalder.

Nærmere info om inkluderede produkter:

Sidebord & Base model 0120:

Model 0120 Sidebord & Base er ikke skabt til at stå alene. Det er derimod det lille ekstra element, du med fordel kan bruge til at binde andre af ARKI kit produkterne sammen.

Om det er som sidebord til en fritstående Solbænk, eller som element der forener flere varianter af Plinte til en sammenhængende loungezone er op til dig. Uanset hvordan, bliver du glad for den enkle mulighed for at få et sted at sætte koppen, eller måske lægge benene op.

Model 0120, kan også tilpasses en funktionel brug, som base for en parasol og eventuelt tilføjes ekstra vægt med et par fliser, så enkelt kan det gøres.

Solbænk model 0119:

Varmt træ, godt selskab, en plads i solen. Solbænk model 0119, er skabt med det sigte, at skabe et uimodståeligt fixpunkt i ethvert uderum.

Der er noget magisk over store flader i lækkert træ, som trods al sin hårdhed, opleves varmt og blødt i solen. Det inviterer til ophold og oplevelser af den stille slags, …bare at være til. Eller for den sags skyld, gode grin og dybe samtaler når solbænken deles med én man har nær.

Solbænken er med sit solide ydre godt forankret og skaber dermed oplevelsen af en tryg og rolig base, hvor dagen, vejret, og tiden kan glide stille forbi.

Model 0119 er et loungemøbel, som bliver et omdrejningspunkt, uanset konteksten. Et tidløst møbel man kommer til at holde af.

Arkitekt: Thomas Møller Ørum, cand.arch, arkitekt MAA

Indhold: Vejledning del 1 – opsavning / forboring,
vejledning del 2 – montage / byggevejledning, boreskabeloner, bits,
3mm bor, Skruer type A,B, C (Rustfri klasse A4, syreresistente), beslag.

Vægt box-kit: 1,1 og 2,1 kg.

Træ købes separat – Dimensioner og mængder fremgår af box-kit

Kontakt os gerne for henvisning til nærmeste forhandler