Lounge-sæt – komplet loungehjørne

ARKI kit box-kit – med sættet her er du sikret elementerne til at møblere dit helt eget loungehjørne. Vi ved du bliver stolt af resultatet – og du kommer til at glæde dig til at invitere gæster forbi…Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættene anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.

1-2-3 så få elementer, og så stor effekt. Vi har pakket det komplette loungesæt til dig – uanset om du har en ubenyttet krog eller væg langs terrassen eller om du vil skabe en fritstående loungezone, så der du godt på vej med sættet her. Et stk. Plint model 0419, et stk. Planteplint model 0619, samt et stk. Sidebord og Base model 0120, tre elementer som tilsammen skaber et roligt og anvendeligt område – som inviterer til ophold.

Nærmere info om inkluderede produkter:

Sidebord & Base model 0120:

Model 0120 Sidebord & Base er ikke skabt til at stå alene. Det er derimod det lille ekstra element, du med fordel kan bruge til at binde andre af ARKI kit produkterne sammen.

Om det er som sidebord til en fritstående Solbænk, eller som element der forener flere varianter af Plinte til en sammenhængende loungezone er op til dig. Uanset hvordan, bliver du glad for den enkle mulighed for at få et sted at sætte koppen, eller måske lægge benene op.

Model 0120, kan også tilpasses en funktionel brug, som base for en parasol og eventuelt tilføjes ekstra vægt med et par fliser, så enkelt kan det gøres.

Plint model 0419:

Hvor enkelt kan det egentlig være – en trappesten i solen, kajkanten, en varm kampesten eller stammen fra et gammelt træ – det handler jo bare om at sidde. Der hvor verden bliver helt enkel, og hvor en lun flade måske med et tæppe over benene giver allermest mening.

Det er formålet med en Plint model 0419, det er et rummeligt element, som kan placeres opad noget, ud fra- eller måske fritstående i landskabet, på græsset, på terrassen. Lige der hvor der skal skabes en ny farvoritplet i solen. At plinten så, på en og samme tid er et udtryk for et helt enkelt og uprætentiøst design med fokus på enkle- men effektive håndværksmæssige løsninger, gør blot mulighederne for at indrette og iscenesætte med den som omdrejningspunkt stærkere.

Plint model 0419 kan stå vejrbidt, mellem potter og krukker, eller den kan få et helt andet udtryk med bløde puder og tæpper – fantasien sætter rammen.

Planteplint model 0619:

Planteplinten er tænkt som en tilføjelse til den klassiske plint uden plantindsats, men kan også sagtens stå alene. Udgangspunktet har igen været at skabe et enkelt og ikke-dominerende rumskabende element, som kan iscenesættes og skabe et naturligt sted for hyggeligt samvær.

Muligheden for at kombinere en sidde- og hvile zone med en beplantning af for eksempel spiselige- eller duftende urter eller for den sags skyld ynglings blomsterne i fuld flor. Det er vel noget af det nærmeste man kommer en komprimeret udgave af det klassiske haverum.

Med model 0619 smelter funktionerne sammen. Her er man tæt på at kunne se naturen gro og måske oveni købet smage på den, alt i mens man nyder roen – uanset om placeringen er et hjørne i en åben have eller en tagterrasse i indre by.

Arkitekt: Thomas Møller Ørum, cand.arch, arkitekt MAA

Indhold: Vejledning del 1 – opsavning / forboring,
vejledning del 2 – montage / byggevejledning, boreskabeloner, bits,
3mm bor, Skruer type A,B, C (Rustfri klasse A4, syreresistente), beslag.

Vægt box-kit: 1,1, 1,8 og 1,8 kg.

Træ købes separat – Dimensioner og mængder fremgår af box-kit

Kontakt os gerne for henvisning til nærmeste forhandler