Model 0619 Planteplint

429,00 kr.

ARKI kit box-kit som kombinerer bænk for en og planteindsats. Urter, duftende blomster eller lige netop det grønne element som gør dig glad, Planteplinten gør at det rykker helt tæt på – og så er den i øvrigt forrygende i kombi med en Plint model 0419. Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættet anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.

Ikke på lager

Kategori: Varenummer (SKU): model0619 Tags:

Beskrivelse

Tankerne bag!
Planteplint model 0619 er tænkt som en tilføjelse til den klassiske plint, men kan også sagtens stå alene. Udgangspunktet har igen været at skabe et enkelt og ikke-dominerende rumskabende element, som kan iscenesættes og skabe et naturligt sted for hyggeligt samvær.

Muligheden for at kombinere en sidde- og hvile zone med en beplantning af for eksempel spiselige- eller duftende urter eller for den sags skyld ynglings blomsterne i fuld flor. Det er vel noget af det nærmeste man kommer en komprimeret udgave af det klassiske haverum.

Med model 0619 smelter funktionerne sammen. Her er man tæt på at kunne se naturen gro og måske oveni købet smage på den, alt i mens man nyder roen – uanset om placeringen er et hjørne i en åben have eller en tagterrasse i indre by.

Arkitekt: Thomas Møller Ørum, cand.arch, arkitekt MAA

Indhold: Vejledning del 1 – opsavning / forboring,
vejledning del 2 – montage / byggevejledning, boreskabeloner, bits,
3mm bor, Skruer type A,B, C (Rustfri klasse A4, syreresistente), beslag.

Vægt box-kit: 1,8 kg.

Træ købes separat – Dimensioner og mængder fremgår af box-kit
Vejl.estimat træ:
Trykimprægneret 425,-
Brunimpimprægneret 500,-
Lærketræ 850,-
(samt et stk. kapilærkasse eller murerbalje)

Yderligere information

Vægt 1,8 kg
Størrelse 25 × 18 × 5,5 cm
Mål færdigt møbel

44,8 x 167,3 x 61,3 (h x l x b)