Model 0119 Solbænk

499,00 kr.

ARKI kit box-kit til det perfekte solmøbel for to pers. Byg din egen nye favorit plads i solen – mange års ro og hygge forude. Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættet anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.

Ikke på lager

Kategori: Varenummer (SKU): model0119 Tags:

Beskrivelse

Tankerne bag!

Varmt træ, godt selskab, en plads i solen. Solbænk model 0119, er skabt med det sigte, at skabe et uimodståeligt fixpunkt i ethvert uderum.

Der er noget magisk over store flader i lækkert træ, som trods al sin hårdhed, opleves varmt og blødt i solen. Det inviterer til ophold og oplevelser af den stille slags, …bare at være til. Eller for den sags skyld, gode grin og dybe samtaler når solbænken deles med én man har nær.

Solbænken er med sit solide ydre godt forankret og skaber dermed oplevelsen af en tryg og rolig base, hvor dagen, vejret, og tiden kan glide stille forbi.

Model 0119 er et loungemøbel, som bliver et omdrejningspunkt, uanset konteksten. Et tidløst møbel man kommer til at holde af.

Arkitekt: Thomas Møller Ørum, cand.arch, arkitekt MAA

Indhold: Vejledning del 1 – opsavning / forboring,
vejledning del 2 – montage / byggevejledning, boreskabeloner, bits,
3mm bor, Skruer type A,B, C (Rustfri klasse A4, syreresistente), beslag.

Vægt box-kit: 2,1 kg.

Træ købes separat – Dimensioner og mængder fremgår af box-kit
Vejl.estimat træ:
Trykimprægneret 570,-
Brunimprægneret 680,-
Lærketræ 1200,-

Yderligere information

Vægt 2,2 kg
Størrelse 25 × 18 × 5,5 cm
Mål færdigt møbel

88,5 x 155 x 120 cm (h x l x b)