Viser alle 4 resultater

Out of stock

Model 0119 Solbænk

499,00 kr.

ARKI kit box-kit til det perfekte solmøbel for to pers. Byg din egen nye favorit plads i solen – mange års ro og hygge forude. Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættet anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.

Out of stock

Model 0120 Sidebord og Base

329,00 kr.

ARKI kit box-kit som fuldender dine projekter. Man mangler altid det der sted at stille koppen, det får du her – Sidebord, som også enkelt kan omdannes til base for parasollen. Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættet anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.

Out of stock

Model 0419 Plint

429,00 kr.

ARKI kit box-kit til den helt enkle bænk, brug den op ad en varm væg eller fritstående – du er sikret en smuk og imødekommende plads året rundt. Stedet at nyde en kold drik om sommeren, en kop the og et par puder og en plaid om vinteren. Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættet anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.

Out of stock

Model 0619 Planteplint

429,00 kr.

ARKI kit box-kit som kombinerer bænk for en og planteindsats. Urter, duftende blomster eller lige netop det grønne element som gør dig glad, Planteplinten gør at det rykker helt tæt på – og så er den i øvrigt forrygende i kombi med en Plint model 0419. Du vælger selv om du vil bygge i lærketræ som vist, eller i et alternativ, måske en billigere udgave i trykimprægneret fyr. Bygge-sættet anviser præcist hvor meget træ du skal indkøbe.